WORKSHOPS

Utvid kompetansen din og behandlingstilbudet i din salong!

Blant våre workshops finner du populære behandlinger som krever liten investering og gir god inntjening, samt fordypningskurs innenfor diverse fagfelt.

 

I tillegg til de faste kursene, tilbyr vi jevnlig andre kurs som annonseres her på nettsidene våre.

HÅRFJERNING

Voksing er den mest vanlige formen for hårfjerning i salong. På vårt kurs lærer du voksing av kropp med honningvoks/rullevoks. Kurset går over én dag, og en stor startpakke er inkludert i kursavgiften.

 

Vi har et bredt produktutvalg og konkurransedyktige priser på voks, utstyr og tilbehør. Du finner hele utvalget i vår nettbutikk.

Sugaring er en mild form for hårfjerning, som egner seg godt for sensitiv hud og sensitive områder. Varm sukkerpasta (som består av glukose, fruktose og vann) påføres mot hårets vekstretning. På denne måten vil pastaen feste seg til håret og hårfolikken, og dekke hele håret. Med en spesiell håndteknikk eller strips av fleece, fjernes hårene i vekstretningen. Produktene er fra LCN, og pastaen er fri for allergifremkallende stoffer.

 

Kurset går over én dag, og en stor startpakke er inkludert i kursavgiften.

BRYN & VIPPER

Farging og design av bryn og farging er vipper er en enkel, rask og rimelig behandling, som gir ansiktet et ekstra løft! Behandlingen er etterspurt, og du får kunder som kommer igjen for jevnlig etterfyll.

 

På kurset vil du lære å farge vipper og  bryn, designe/nappe bryn, hvordan du korrigerer og tegner opp bryn, samt hvilke muligheter for korrigeringer som finnes ut i fra ansiktsform. Kurset går over én dag, og startpakke er inkludert i kursavgiften. Kvalitetsprodukter fra LCN og Apraise.

INNFØRINGSKURS LCN

Vi ønsker alle negledesignere velkommen til en spennende dag i LCNs verden!

 

Kurset er en innføring i LCN-systemet, og alle de spennende muligheter som dette system har. Ved å velge LCN vil du få jobbe med biokompatible produkter som sikrer et arbeidsmiljø uten sterke kjemikalier eller løsningsmidler som fordamper. Du lære deg ulike behandlingsteknikker som gir maksimal frihet i arbeidet, og som gjør det mulig å utføre alt innen forsterkning av naturneglen, tippeteknikk og formteknikk. Du får jobbe med geléer som er enkle å påføre og forme, og som krever minimalt med filing. Resultatet er en tynn negl som føles og ser helt naturlig ut, og som er holdbar helt til neste etterfyll.

 

Du vil også bli kjent med de forskjellige fargesystemene fra LCN. Kurset er gratis ved kjøp av LCN-produkter, og vi tilbyr også gratis overnatting i forbindelse med kurset.

PERMANENT MAKEUP

Cecilie Sundby inviterer permanent makeup-artister til forskjellige workshops, som gir en oppdatering på teknikker og trender innenfor  permanent makeup. Kursene går alle over én dag.

 

CANDY LIPS

SHADING EYELINER

NANO NEEDLE EYEBROWS

SCALP PIGMENTATION

MICROTAPPING

KOMPETANSEHEVING

Vi tilbyr 2-dagers kompetansehevingskurs for fotpleiere, negledesignere og permanent makeup-artister.

 

Kursene er oppdaterings- og fordypningskurs, og innholdet legges i stor grad opp etter deltakernes egne ønsker og behov. Du får også innføring i de nyeste trendene og teknikkene innenfor ditt fagfelt.

 

• KOMPETANSEHEVINGSKURS I NEGLEDESIGN

• KOMPETANSEHEVINGSKURS I FOTPLEIE

• KOMPETANSEHEVINGSKURS I PERMANENT MAKEUP

AKTUELLE KURS:

AquaNovo Group AS

Storgata 16, 2815 Gjøvik

Tlf: 63 85 77 11

 

Alle rettigheter reservert.

MELD DEG PÅ VÅRT
NYHETSBREV

Kursagenten

- hjelper deg på rett kurs

  Produkter

   LCN

   Tegoder Cosmetics

   Bioespana.no

   Grace Beauty

   Stardesign

  Nettbutikk

 

  Følg oss

   Nyhetsbrev

   Aquanovo Facebook

   LCN Facebook

   Tegoder Facebook

   Instagram

   YouTube

  Aquanovo

   Om oss

   Kontakt

   Nyheter

   Produkter

   Nettbutikk

   Salonger

   Fordelsklubb

  Skole og utdanning

   Om Beauty School

   Kursoversikt

   Kommende kurs

   Kursledere

   Kurskatalog

   Påmeldingsskjema

   Overnatting

  Våre kurs

   Negler

   Fot

   Permanent makeup

   Vippeextension

   Spa og massasje

   Workshops

   Overnatting