NEGLEDESIGN

Er du kreativ? Liker du presisjonsarbeid, og å jobbe tett med mennesker?

Ønsker du å jobbe med trygge kvalitetsprodukter?

 

Da er Aquanovo Beauty School og LCN det beste for deg!

 

Alle kan legge negler, men profesjonell negledesign er en kunst basert på erfaring og kunnskap. For  å bli en dyktig negledesigner må du være villig til å satse; kundene og salongene er mer enn tidligere opptatt av miljø og helse, og det kreves en god utdanning for å kunne posisjonere seg i markedet.

LCN

LCNs erfaring med lysherdende resiner strekker seg over hele 100 år. Familien Wilde i Tyskland drev i flere tiår med utvikling og produksjon av resiner til tannteknikkere. Basert på disse kunnskapene oppstod i 1985 foretningsideen om å bruke lysherdende tannmedisinske materialer for å forlenge og forterke negler. Dermed var varemerket Light Concept Nails (LCN) født.

 

Ved å velge LCN vil du få jobbe med biokompatible produkter som sikrer et arbeidsmiljø uten sterke kjemikalier eller løsningsmidler som fordamper. Produktene er fremstilt på LCNs egen fabrikk i Tyskland, og vi vet derfor hva produktene våre inneholder ned til hver minste ingrediens - og hvilken innvirkning disse har på kroppen og neglene våre. Produktene er veganske og heller ikke testet på dyr. Med millioner av kunder verden over i snart 30 år, har det aldri vært påvist allergiske reaksjoner ved bruk av LCNs produkter.

 

LCN vet at vi mennesker er forskjellige, og at dette også gjelder neglene våre. Deres brede produktsortiment gjør at du kan velge produkter etter kundens ønsker og behov, og de forandringene som kan oppstå i livet underveis. Dette gjør at produktene sitter godt og lenge, og ikke er til skade for naturneglene.

 

LCN er både din og dine kunders trygghet!

VÅR LÆREPLAN

Vår læreplan innen negledesign er basert på vårt nære og lange samarbeid med LCN, og deres unike erfaring og kunnskap. Teoretisk og praktisk undervisning foregår i små klasser, og hjemmepraksis gir deg mulighet til å utvikle potensialet ditt. Våre tilbud innen videreutdanning og kompetanseheving sikrer deg alle muligheter for å bli en profesjonell terapeut.

 

Våre kursledere er utdannet Master Trainers hos LCN, og sitter med stor kunnskap de ivrer etter å dele med sine kursdeltakere. De går jevnlige fordypning- og oppdateringskurs, for å hele tiden være oppdatert på de nyeste trender og teknikker innen negledesign.

ET KREATIVT YRKE

Negledesign og manikyr er kreative yrker, hvor du får utfolde deg med farger og dekor. Mens noen kunder ønsker en klassisk fransk, liker andre sterke farger og frisk dekor.

 

Hendene og neglene sier mye om oss som personer, og vi liker å ta oss godt ut. I tillegg til de lysherdende geléene for forlengelse og forsterkning av naturnegler, har LCN også innovative og annerkjente fargesystemer. Dette rommer alt fra vanlig neglelakk til lysherdende soak-off-systemer, samt et spennende utvalg av dekor og nail art-verktøy.

DINE MULIGHETER

Negledesign blir bare mer og og populært, og dette gir dyktige negledesignere mange arbeidsmuligheter. Noen velger å drive egen salong, mens andre leier seg inn i etablerte salonger.

 

Hos oss har du flere kurs å velge mellom, utifra hvordan du ønsker å jobbe i etterkant. Manikyr- og lakkeringsteknikker kan være et supert supplement til andre behandlingsformer, mens du som Profesjonell Negleterapeut har en god base og alle muligheter til å spesialisere deg innen negledesign.

 

Les mer om våre kurs for å se hva som passer best for deg, og ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om du har noen spørsmål.

 

Lær av de beste - velg LCN!

VÅRE KURS

AKTUELLE KURS:

AquaNovo Group AS

Storgata 16, 2815 Gjøvik

Tlf: 63 85 77 11

 

Alle rettigheter reservert.

MELD DEG PÅ VÅRT
NYHETSBREV

Kursagenten

- hjelper deg på rett kurs

  Produkter

   LCN

   Tegoder Cosmetics

   Bioespana.no

   Grace Beauty

   Stardesign

  Nettbutikk

 

  Følg oss

   Nyhetsbrev

   Aquanovo Facebook

   LCN Facebook

   Tegoder Facebook

   Instagram

   YouTube

  Aquanovo

   Om oss

   Kontakt

   Nyheter

   Produkter

   Nettbutikk

   Salonger

   Fordelsklubb

  Skole og utdanning

   Om Beauty School

   Kursoversikt

   Kommende kurs

   Kursledere

   Kurskatalog

   Påmeldingsskjema

   Overnatting

  Våre kurs

   Negler

   Fot

   Permanent makeup

   Vippeextension

   Spa og massasje

   Workshops

   Overnatting