LCN

WILDE COSMETICS er en av verdens største leverandør innen negledesign, fotpleie, permanent makeup og en rekke andre konsepter og linjer. For å nevne noen:

                        LCN Nails

                        LCN Skin care

                        LCN Singel Lashes

                        LCN Hand

                        LCN Hygiene

                        LCN Foot

                        LCN Markedsføring

                        LCN Spa

                        LCN klinikkutstyr

                        LCN makeup

                        PMC permanent makeup

                        LCN salonginnredninger

 

 

WILDE COSMETICS er en moderne kosmetisk bedrift som tilbyr innovative produkter og tjenester for det profesjonelle skjønnhetsmarkedet. Deres kjernekompetanse ligger i området for hånd- og neglepleie, og da spesielt de UV-lysherdende geléene

for forsterkning og forlengning av negler.

Historie

I 1914 etablerte familien Wilde i Rheingau i Tyskland en tannteknisk fabrikk. Fram til 80-tallet var selskapet Wilde et velkjent og ansett selskap med et stort know-how om dentale kunstmaterialer. Basert på disse kunnskapene oppstod i 1985 foretningsideen WILDE COSMETICS: – å bruke UV-herdende tannmedisinske materialer for å forlenge og forsterke negler. Dermed var varemerket Light Concept Nail (LCN) født.

 

Sortimentet har nå utøkt til å inneholde et bredt utbud av produkter innen hud, hånd, negl, fot og SPA – samt behandlingsutstyr og salongmøbler.

 

Kjennetegnet for produktsortimentet er betoningen på naturlig og skånsomt utvunne ingredienser; de har som hovedfokus at terapeutene skal ha en arbeidshverdag fri for skadelige løsningsmidler og allergi-fremkallende produkter, og at hver enkelt kunde skal få en trygg og profesjonell behandling.

 

Wilde er representert i over 80 land verden over.  Selskapet har en markedsledende posisjon i Tyskland og en sterk plassering i øvrige Europa, samt USA og Canada. Produktene markedsføres i hovedsak til det profesjonelle markedet – terapeutleddet.

Wilde har en omfattende utdanningsvirksomhet for alle sine partnere. Bare i Tyskland finnes det 18 utdanningssentre rundt

om i landet.

 

LCN er spesialister i Negldesign og har også spesialprodukter for hender og neglepleie. Vi tilbyr løsninger for alle utfordringer. Forskingen og utviklingen av produktene gjøres av inter-nasjonale annerkjente forskningsteam som består av kjemiker, spesialister og kjente universiteter. Resultatet er innovative produkter som er blitt kjent over hele verden for sin gode kvalitet.

 

 

Merkenavnet LCN sørger for at du har produkter med topp kvalitet og unike opplæringsprogrammer, som er kjent over hele verden. Dette er din garanti for perfekt resultat og trygge produkter.

AquaNovo Group AS

Storgata 16, 2815 Gjøvik

Tlf: 63 85 77 11

 

Alle rettigheter reservert.

MELD DEG PÅ VÅRT
NYHETSBREV

  Produkter

   LCN

   Tegoder Cosmetics

   Bioespana.no

   Grace Beauty

   Stardesign

  Nettbutikk

 

  Følg oss

   Nyhetsbrev

   Aquanovo Facebook

   LCN Facebook

   Tegoder Facebook

   Instagram

   YouTube

  Aquanovo

   Om oss

   Kontakt

   Nyheter

   Produkter

   Nettbutikk

   Salonger

   Fordelsklubb

  Skole og utdanning

   Om Beauty School

   Kursoversikt

   Kommende kurs

   Kursledere

   Kurskatalog

   Påmeldingsskjema

   Overnatting

  Våre kurs

   Negler

   Fot

   Permanent makeup

   Vippeextension

   Spa og massasje

   Workshops

   Overnatting

Kursagenten

- hjelper deg på rett kurs