VÅRE KURSLEDERE

Elisabeth Mathisen

 

Elisabeth er eier av Aquanovo Group AS, og bl.a. utdannet fotterapeut og negledesigner, og har nærmere 30 års erfaring innenfor

beauty/velvære/helse. Hun har vært med å starte og drive alt fra små salonger til store spa, og har et bredt nettverk i bransjen.

 

Elisabeth har rik erfaring i alt fra behandlinger og produkter til forretningsdrift, og en brennende lidenskap hun videreformidler med stor entusiasme til kursdeltakerne!

Cecilie Sundby

 

Cecilie er utdannet fotterapeut, hudpleier og Permanent Makeup Artist. Innen PMU har hun over 20 års erfaring og har jobbet med flere forskjellige systemer før hun tok Master Trainer Utdanning hos LCN i 2012.

 

Cecilie er en av Norges mest erfarne Permanent Makeup Artister, og ei knakandes dyktig og kunnskapsrik dame som virkelig brenner for yrket sitt!

Ane Holmen Hermansen

 

Ane er kursansvarlig og kursleder hos Aquanovo, og er bl.a. utdannet hudpleier, vippedesigner og Master i negledesign. Hun har bred kunnskap om LCN, Tegoder og Grace Beautys produktutvalg.

 

Ane går jevnlig oppdatering- og fordypningskurs hos våre leverandører, og er godt kjent med det nyeste og beste av teknikker, utstyr

og produkter innen våre fagfelt.

Marte Karstensen Bakkan

 

Marte er utdannet hudpleier, negledesigner og permanent makeup-artist. Hun har bred erfaring innen fagene sine, og driver egen salong (AquaNovo Premium Center Verdal). Marte har deltatt på mange kurs og samlinger hos LCN og Tegoder Cosmetics,

og er Master Trainer i LCN permanent makeup. Hun leder kursene våre i permanent makeup, scalp pigmentation, microtapping, fargelære og microblading.

Gunnar Mathisen

 

Gunnar er daglig leder i AquaNovo, og har hovedansvaret for IT hos oss. Han er bl.a. utdannet kokk, massasjeterapeut og kursleder hos

Eat International (kostholdsveiledning), og har tidligere vært prosjektleder for LCN Nailbar Norge (nå Glossy Island) .

 

Gunnar er gift med Elisabeth Mathisen, og har sammen med henne erfaring fra oppstart av salonger, helsekost og store spa. Han sitter også

med god dyptgående kunnskap om vår helsekostserie Bioespana, og står for både teoretisk og praktisk undervisning hos oss i anatomi og massasje.

Cecilie Arlt

 

Cecilie er utdannet spaterapeut, negledesigner og kosmetisk fotpleier, med lang fartstid i bransjen. Tidligere har hun jobbet som kursleder på spautdanningen vår, vært opplæringsansvarlig for LCN Nailbar Norge og drevet Glossy Island Nailbar på CC Gjøvik.

 

I dag driver Cecilie salongen AquaNovo Premium Center Gjøvik, som holder til i våre egne lokaler. Hun trer også inn som kursleder

på flere av våre kurs ved behov, bl.a. negler, spa og voksing.

May Kristin Brateng Uhlen

 

May er vårt nyeste tilskudd som kursleder, og leder bl.a. kurs i vippeextension, volumevipper og voksing. Hun er utdannet apotekteknikker, spaterapeut, negledesigner og vippedesigner, og har med det bred kunnskap og erfaring innen sitt felt.

 

Utenom kursene våre jobber May i vår avdeling for ordre og kundeservice, så kanskje er det hennes blide stemme og hjelpsomme råd du treffer neste gang du ringer eller besøker oss.

Ava Twang

 

Ava er utdannet spaterapeut, hudpleier og massasjeterapeut, og driver egen salong på Gjøvik. Tidligere har hun vært daglig leder på Otium Spa. Hun er kjent for å være en grundig og svært dyktig terapeut, og har god erfaring fra spa og salonger i Oslo og på Gjøvik. Hun har også meget god kunnskap om Tegoders produkter etter å ha jobbet daglig med disse i mange år. Ikke minst så er Ava helt suveren på vippeteknikk, hvor hun går jevnlige kurs både i innlang og utland. Hun har også deltatt i konkurranser innenfor vippeextension.

 

Hos Aquanovo jobber Ava som kursleder på spa og massasje.

AKTUELLE KURS:

AquaNovo Group AS

Storgata 16, 2815 Gjøvik

Tlf: 63 85 77 11

 

Alle rettigheter reservert.

MELD DEG PÅ VÅRT
NYHETSBREV

Kursagenten

- hjelper deg på rett kurs

  Produkter

   LCN

   Tegoder Cosmetics

   Bioespana.no

   Grace Beauty

   Stardesign

  Nettbutikk

 

  Følg oss

   Nyhetsbrev

   Aquanovo Facebook

   LCN Facebook

   Tegoder Facebook

   Instagram

   YouTube

  Aquanovo

   Om oss

   Kontakt

   Nyheter

   Produkter

   Nettbutikk

   Salonger

   Fordelsklubb

  Skole og utdanning

   Om Beauty School

   Kursoversikt

   Kommende kurs

   Kursledere

   Kurskatalog

   Påmeldingsskjema

   Overnatting

  Våre kurs

   Negler

   Fot

   Permanent makeup

   Vippeextension

   Spa og massasje

   Workshops

   Overnatting