KOSMETISK FOTPLEIE

Innovativ, moderne fotpleie er noe kundene virkelig setter pris på, og det er den behandlingen som er enklest å selge innen velværebransjen.

 

Regelmessig fotpleie forbygger mange helseproblemer, og fotpleie og pedikyr er en service som kunden virkelig setter pris på. Fotpleiekundene har ofte tid til å komme på dagtid, og sånn sett er det også et godt supplement til salongen for å redusere jobbing på ettermiddag og kveld.

 

Kurset innen kosmetisk fotpleie hos Aquanovo Beauty School er en inngående opplæring i de mest moderne teknikkene innen fotpleie. Du vil i etterkant kunne utføre en full fotpleiebehandling, og inneha god kunnskap om behandling og forebygging av fotproblemer.

WILDE-PEDIQUE

Du vil også lære å jobbe med Wilde Pedique - et gelésystem fra LCN som er spesielt utviklet for neglene på føtter. Med dette systemet har man mange muligheter. Det kan brukes til å bygge opp igjen soppnegler, deformerte negler, inngrodde negler, forsterke tynne og svake negler, eller rett og slett skape en delikat fransk pedikyr!

 

 

Wilde Pedique gulner ikke og er fri for aggressive syrebaserte primere. Den er meget fleksibel, tilpasser seg bevegelsene og trykket som foten utsettes for og verken skader eller forandrer neglens naturlig vekst. . Geléen er tilsatt piroctone olamine, et virkestoffet som via vitenskaplige tester har bevist sine sopp- hemmende egenskaper!

MANGE MULIGHETER

Som kosmetisk fotpleier eller pedikyrist har du mange arbeidsmuligheter. Noen starter egen fotpleiesalong, mens andre leier seg inn i etablerte salonger. Det er også muligheter for fast ansettelse i bedrifter som tilbyr fotpleiebehandlinger til sine ansatte eller klienter.

 

Som kosmetisk fotpleier har du mulighet til å tilby både pleiende fotpleiebehandlinger og skjønnhetsbehandlinger for føtter. På kurset vil du lære populære lakkeringsteknikker som kundene dine vil elske!

FORNØYDE KUNDER

Fotproblemer kan være både sjenerende og smertefulle for den som må leve med det.

 

Takknemligheten til kunder som går ut av fotpleiesalongen med smertefrie og flotter føtter, som de ikke kan vente med å stikke ned i par sandaler, er ubetalelig – rett og slett!

 

 

MERK: Våre kurs omhandler kosmetisk fotpleie, og må ikke forveksles med fotterapi-utdannelsen.

VELG KURS

KOSMETISK FOTPLEIE

  To moduler, 5 + 4 dager

PEDIKYRIST

  5 dager

KOMPETANSEHEVING

 i fotpleie, 2 dager

AKTUELLE KURS:

AquaNovo Group AS

Storgata 16, 2815 Gjøvik

Tlf: 63 85 77 11

 

Alle rettigheter reservert.

MELD DEG PÅ VÅRT
NYHETSBREV

Kursagenten

- hjelper deg på rett kurs

  Produkter

   LCN

   Tegoder Cosmetics

   Bioespana.no

   Grace Beauty

   Stardesign

  Nettbutikk

 

  Følg oss

   Nyhetsbrev

   Aquanovo Facebook

   LCN Facebook

   Tegoder Facebook

   Instagram

   YouTube

  Aquanovo

   Om oss

   Kontakt

   Nyheter

   Produkter

   Nettbutikk

   Salonger

   Fordelsklubb

  Skole og utdanning

   Om Beauty School

   Kursoversikt

   Kommende kurs

   Kursledere

   Kurskatalog

   Påmeldingsskjema

   Overnatting

  Våre kurs

   Negler

   Fot

   Permanent makeup

   Vippeextension

   Spa og massasje

   Workshops

   Overnatting